Samime Talat İlkokulu

WEB https://samimetalatilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Samime Talat İlkokulu Şeker mahallesi 1438. sokak No12 Etimesgut / Ankara
VİZYON : Her öğrenci öğrenebilir ilkesi doğrultusunda sahip oldukları yetenekleri geliştiren ve en üst seviyeye ulaştıran, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştiren, çevresiyle bütünleşmiş ve çevreye liderlik yapan, öğrenmeyi öğrenen ve öğrenmeyi ihtiyaç olarak algılayan çağdaş, sürekli ve başarılı bir model eğitim kurumu olmak.
MİSYON : İletişim halinde olduğumuz bireylere güven ve huzur içinde çağdaş eğitim vermek, sağlıklı ve güvenli bir ortamda öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlamak ve bilgi toplumunun bir bireyi olarak yetiştirmek amacıyla; öğrencilerimizin akademik ve sosyal becerilerini var olan çevre olanakları doğrultusunda en üst derecede geliştirerek, her alanda sorumluluk alabilen, bilim ve teknolojiye açık, çevresiyle ilgili, sorunlara çözüm getirebilen, toplumun istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlama :08:45 Öğle Arası: 12:10-13:00 Ders Bitiş :14:35
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulus, Kızılay ve Sıhhiyeden Sincan Fatih, Eryaman otobüslerine binerek Etimesgut Şeker fabrikası durağında inerek ulaşım mümkündür. Ayrıca okulumuz arka caddesinden 540 nolu hat Ulus ve Kızılay´ dan geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Şeker Mahallesinde bulunmaktadır. Mahallemizde sağlık ocağı ve ptt hizmet vermektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Ulus´a ve Kızılay´a 20 Km, ilçe merkezine 3 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :